Η Δώρα Κυπριώτη εισηγήτρια στο PMU World Conference στην Κίνα

2-4 Μarch 2017

CHINA SUZHOU

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ στην Κίνα ήταν κάτι περισσότερο από μία συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου. Αποτέλεσε μοναδική εμπειρία, όσο μοναδική είναι και η ίδια η χώρα. Συνδύασε – με τέτοιο τρόπο που μόνο οι Κινέζοι ξέρουν να υποστηρίξουν – συνάντηση κορυφαίων επαγγελματιών του μόνιμου μακιγιάζ απ’ όλο το κόσμο, παρουσίαση νέων τεχνικών εφαρμογών, ομιλίες και ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, διαγωνισμό εφαρμογών μόνιμου μακιγιάζ σε συνδυασμό με φαντασμαγορικά shows με εγχώριους επωνύμους, σε κοινό που ξεπέρασε τα 2.500 άτομα. Ήταν μία μοναδική γιορτή του Μόνιμου Μακιγιάζ!

Η Δώρα Κυπριώτη, ως επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια στο συνέδριο, παρουσίασε την τεχνική της για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών “High Volume Lips”. Η παρουσίασή της περιελάμβανε step by step οδηγίες, εφαρμογή της τεχνικής σε φυσικό μοντέλο, χρήσιμα tips καθώς και τεχνικές πληροφορίες για το μόνιμο μακιγιάζ γενικότερα.

Το ασιατικό κοινό εντυπωσιάστηκε από την παρουσίαση της νέας τεχνικής “High Volume Lips” που φέρει την υπογραφή της Δώρας Κυπριώτη και υιοθέτησε την συγκεκριμένη τεχνική ως νέο trend της ασιατικής ομορφιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Master Wayne Shi και τους συνεργάτες του, συμμετέχοντες, συναδέρφους ομιλητές και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση!