PMU team Nouveau Contour Greece

DORA KYPRIOTI

Δώρα Κυπριώτη

Η Δώρα Κυπριώτη είναι Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Ιδρύτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Eva Beauty Studies με δύο σχολές στην Καλλιθέα και στον Πειραιά, Master Educator και Επίσημη Αντιπρόσωπος της Nouveau Contour για την Ελλάδα. Έχει 20+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο και έχει πραγματοποιήσει 2.000+ εφαρμογές ΜόνιμουΜακιγιάζ.

 

Το ταξίδι στο Μόνιμο Μακιγιάζ

Οι σπουδές της στην Τέχνη την έμαθαν να αναδεικνύει την ομορφιά σε κάθε τι, αυτό την έκανε να ασχοληθεί με τον κλάδο της ομορφιάς. Η ενασχόλησή της ειδικότερα με το μακιγιάζ είναι αυτό που την έκανε να φτάσει σε αυτό που αγαπά  και έγινε το πάθος της – το Μόνιμο Μακιγιάζ. Η αρχική εκπαίδευση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο και στη ζωγραφική ενίσχυσαν τη δημιουργικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες που προάγουν την τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Συνεχής Ενημέρωση & Συνεργασία με Ευρωπαϊκούς Οίκους

Ως υποστηρίκτρια της συνεχούς δια βίου μάθησης, τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό της, έχει εκπαιδευτεί στην Αγγλία, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Ιταλία, Ρουμανία, Αμερική στο Αισθητικό και Ιατρικό Μόνιμο μακιγιάζ, την αισθητική και την κοσμητολογία  και φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει τις γνώσεις της σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις του χώρου της ομορφιάς, τις οποίες και μεταδίδει σοτυς μαθητές της. Το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα συνδυάζει τις γνώσεις που έχει αποκομίσει τα τελευταία 22 χρόνια, με την προσωπική της εμπειρία. Επιλέγει και χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα αισθητικής άριστης ποιότητας συνάπτοντας συνεργασίες με πρωτοπόρους Ευρωπαϊκούς οίκους και προμηθευτές.

Πρωτοπόρος  στην Παροχή Εκπαίδευσης Μόνιμου Μακιγιάζ

Η εκπαίδευση αποτελεί για αυτήν μέσο για επαγγελματική αφύπνιση και βελτίωση. Για το λόγο αυτό το 2000 παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση για το μόνιμο μακιγιάζ, ενώ το Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) που έχει ιδρύσει λειτουργεί ήδη από το 1996. Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα επιλέγονται από αρχάριους αλλά και από επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες ομορφιάς, καταξιωμένους πλέον στο χώρο του Μόνιμου Μακιγιάζ και η συμβολή της στην άρτια εκπαίδευση της νέας γενιάς επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ αποτελεί στόχο ζωής. Επίσης είναι η δημιουργός του “PMU Team Nouveau Contour Greece” μιας ομάδας εξειδικευμένων τεχνιτριών με στόχο να παρέχουν άρτιες υπηρεσίες και εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ σε όλη την Ελλάδα.

Διεθνής παρουσία

Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια (Κίνα, Ολλανδία, κ.α) στο τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ, ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλήτρια με παρουσιάσεις δικών της τεχνικών και πρακτικής εφαρμογής αυτών επί σκηνής. Συχνά λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις Μόνιμου Μακιγιάζ ως guest είτε ως κριτής, καθώς και ως ομιλήτρια σε συλλόγους Αισθητικών, κολέγια και πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Εσωτερικό κίνητρο

Πίστη της είναι ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί και ότι μέσα από το Μόνιμο Μακιγιάζ θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση εκείνη που θα έχει θετική επίδραση στη ζωή της. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα μάτια μιας γυναίκας αλλά και η αίσθηση της προσφοράς προς το συνάνθρωπο αποτελούν σημαντικά κίνητρα για να συνεχίσει το έργο της συμμετέχοντας παράλληλα σε εκδηλώσεις με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς. Η ίδια έχει καθιερώσει την “Confidence Day» η οποία λαμβάνει  χώρα κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Μαστού όπου προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ.

Όραμα της

Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών

Κωνσταντίνα Μάρκου-Πάτρα
ΜakeUp Artist, Permanent MakeUp Artist

Σπούδασε Λογιστική και Marketing, επάγγελμα που εξάσκησε για μερικά χρόνια. Μεγαλώνοντας σε μια καλλιτεχνική οικογένεια και επηρεασμένη από την ζωγραφική που ασχολείται από μικρή ηλικία, δεν θα μπορούσε παρά να την κερδίσει η τέχνη του μακιγιάζ.
Έχει κερδίσει την Πρώτη θέση σε Διεθνή διαγωνισμό Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών ανάμεσα σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Έχει δημιουργήσει το “Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ – Konstantina Markou”, πιστοποιημένο και εγκεκριμένο στούντιο, εξειδικευμένο στις υπηρεσίες Ημιμόνιμου μακιγιάζ, στην Πάτρα.
Είναι καθηγήτρια Μακιγιάζ σε ΙΕΚ στην Πάτρα και προσφέρει μαθήματα μακιγιάζ και βλεφαρίδων.
Οι σπουδές της πάνω στο αντικείμενο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι πολλές όμως δεν επαναπαύεται και συνεχώς παρακολουθεί σεμινάρια και κάνει μετεκπαιδεύσεις. Προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης αλλά και να εμπλουτίζει τις γνώσεις και τις τεχνικές της.
Εφαρμόζει το προσωπικό της ύφος, το οποίο την χαρακτηρίζει στη δουλειά της και στις εφαρμογές της. Ο στόχος της είναι ένα φυσικό και ανεπιτήδευτο στυλ, ειδικά προσαρμοσμένο σε κάθε πρόσωπο, ώστε να επιτύχει εξατομικευμένο και μοναδικό αποτέλεσμα.
Το PMU Team Nouveau Contour Greece by Dora Kyprioti είναι μία συνεργασία η οποία την εκφράζει απόλυτα λόγω δυο μεγάλων ονομάτων στο χώρο του Μονιμου Μακιγιάζ, της εταιρείας Nouveau Contour και της Master Trainer κας Δώρας Κυπριώτη. Η Nouveau Contour είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία με τα καλύτερα μηχανήματα, χρωστικές και αναλώσιμα, καθώς και με την αρτιότερη μέθοδο εκπαίδευσης παγκοσμίως. Το όνομα Δώρα Κυπριώτη γιατί είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την πολυετή εμπειρία στο χώρο του PMU αλλά και με το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

(Τηλ. Επικοινωνίας: 2610435960)

Ευαγγελία Κινόλλη-Θεσσαλονίκη
Permanent makeup Artist, Νοσηλεύτρια

Η Ευαγγελία Κινόλλη σπούδασε Νοσηλευτική στα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Άσκησε το επάγγελμα της νοσηλεύτριας για μερικά χρόνια στα εξωτερικά Καρδιολογικά Ιατρεία της κλινικής Άγιος Λουκάς. Η αγάπη της όμως, για την αισθητική του ωραίου και η βαθιά της ανάγκη να υπηρετήσει αυτή την αισθητική, την οδήγησαν γρήγορα στην απόφαση να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της ομορφιάς.
‘Ίδρυσε την εταιρεία “Βeauty-sallon” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας υπηρεσίες ομορφιάς, αισθητικής και κομμωτικής.
Ανήσυχο πνεύμα, γοητεύτηκε ιδιαίτερα από την τέχνη του μόνιμου μακιγιάζ και ξεκίνησε μια σειρά από επαγγελματικές εκπαιδεύσεις τόσο στο αισθητικό όσο και στο ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ.
Διατηρεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη δύο καταστήματα παροχής υπηρεσιών αισθητικής, μόνιμου μακιγιάζ και extensions βλεφαρίδων, έχοντας διαμορφώσει ειδικό χώρο για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παροχής υπηρεσιών μόνιμου μακιγιάζ και extensions βλεφαρίδων.
Οι σπουδές της στο χώρο της ομορφιάς συνεχίζονται έως και σήμερα παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο μόνιμο μακιγιάζ , Tattoo Removal, extensions βλεφαρίδων με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνες με τα πιο υψηλά standards.
H Master Trainer Δώρα Κυπριώτη από τη μια μεριά , με την πολυετή εμπειρία στον τομέα του PMU και την εγγύηση της ποιότητας και της άρτιας εκπαίδευσης που συνοδεύει την ταυτότητά της και η εταιρεία Nouveau Contour από την άλλη, με την καλύτερη και ποιοτικότερη παγκοσμίως προσφορά σε μηχανήματα, αναλώσιμα και χρωστικές , φάνηκαν μονόδρομος ως επιλογή στην εκπλήρωση της ανάγκης της να συνεργάζεται πάντα με τους καλύτερους για να επιτύχει τα άριστα αποτελέσματα. Το PMU Team Nouveau Contour Greece by Dora Kyprioti είναι το πλέον σύμφωνο με τα υψηλά standards που έχει θέσει για τη δουλειά της και την καριέρα της.

(Τηλ. Επικοινωνίας: 2313090050)