Υπηρεσίες

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όμορφη κάθε μέρα όλη μέρα!​

​Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι η λύση για να βελτιώσετε / αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, για να διορθώσετε ασυμμετρίες ή για να προσθέσετε χρώμα και βάθος στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

  Αν:

 • χρειάζονται διόρθωση τα χαρακτηριστικά σου
 • θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε την εμφάνισή σας
 • έχετε αλλεργία σε καλλυντικά
 • αντιμετωπίζετε δυσκολίες όρασης ή υπερευαισθησία λόγω χρήσης φακών επαφής
 • ασχολείστε με τον αθλητισμό ή εργάζεστε σε αντικείμενο που απαιτεί έντονη δραστηριότητα και δεν είναι εύκολη η χρήση των κλασσικών καλλυντικών
 • θέλετε να γλιτώσετε από την ταλαιπωρία του καθημερινού μακιγιάζ και του ντεμακιγιάζ
 • έχετε κάνει αισθητική πλαστική επέμβαση προσώπου  και απαιτείται να επαναπροσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά σας
 • θέλετε να δώσετε στα χαρακτηριστικά σας ένα πιο μοντέρνο look

​Το μόνιμο μακιγιάζ σας δίνει τη λύση με αποτελέσματα που διαρκούν!
Γιατί όπως πρεσβεύει η Δώρα Κυπριώτη

“Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!”

Επιλέγετε να κάνετε υπηρεσία στο κέντρο “DK” γιατί:

 • Η Δώρα Κυπριώτη με πάνω από 20 χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο του Μόνιμου Μακιγιάζ και International Educator και η ομάδα της θα σας προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
 • Οι χώροι του κέντρου Μόνιμου Μακιγιάζ “DK” πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας χώρου Μόνιμου Μακιγιάζ και έχουν άδεια λειτουργίας από το Υγειονομικό, ενώ τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής.
 • Όλα τα αναλώσιμα είναι μιας χρήσεως
 • Oι βελόνες – κατασκευάζονται στην Γερμανία, είναι ασφαλείας σε αποστειρωμένες συσκευασίες, σε ειδικό χώρο Class C (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards).
 • Τα χρώματα της Nouveau Contour – κατασκευάζονται στην Γερμανία, πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις ασφάλειας της ευρωπαϊκής οδηγίας καλλυντικών. Ο κατασκευαστής χρωμάτων της Nouveau Contour είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 και 13485 ενώ όλα τα χρώματα έχουν ένα πλήρες αρχείο που μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή.
 • Τα μηχανήματα είναι ψηφιακά, τελευταίας τεχνολογίας που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ενόχλησης και εξασφαλίζουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Συχνές ερωτήσεις

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια αισθητική μικρο-επεμβατική μέθοδος και είναι η ιδανική λύση για εσάς που θέλετε:
-να τονίσετε ή να διορθώσετε εκείνα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, που δεν έχουν την λάμψη που θα θέλατε (φρύδια, χείλη, μάτια).
-να καλύψετε τυχόν ατέλειες στο πρόσωπο και στο σώμα, λόγω ιατρικών παθήσεων (π.χ αλωπεκία), χειρουργικών επεμβάσεων (π.χ μαστεκτομή), γενετικών ανωμαλιών (π.χ λαγωχειλία), ατυχημάτων (π.χ ουλές).

Αυτό επιτυγχάνεται με την εισχώρηση ειδικής χρωστικής για εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ στην επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος μέσω βελόνας.

Το Μόνιμο Μακιγιάζ απευθύνεται σε:

 • όσους τα χαρακτηριστικά τους χρειάζονται βελτίωση στο σχήμα
 • όσους φορούν γυαλιά ή έχουν προβλήματα όρασης ή έχουν υπερευαισθησία λόγω χρήσης  φακών επαφής
 • άτομα με κινητικά προβλήματα, που δυσκολεύονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους
 • όσους έχουν αλλεργία στα καλλυντικά
 • άτομα που έκαναν πλαστική και το περίγραμμα των χειλιών και των φρυδιών τους άλλαξε
 • αθλήτριες που επιζητούν μακιγιάζ που να αντέχει στο νερό και στον ιδρώτα
 • ηθοποιούς, μοντέλα, τραγουδιστές, διάσημους κλπ. που λόγω του αντικειμένου της δουλειάς τους, χρειάζονται σιγουριά στις δημόσιες εμφανίσεις τους
 • σε άτομα που δεν θέλουν να ανησυχούν ότι το μακιγιάζ τους θα αλλοιωθεί κατά την διάρκεια της ημέρας
 • εκείνες που θέλουν να κοιμούνται και να ξυπνάνε όμορφες!

Αν και το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι μια μορφή επιφανειακού τατουάζ, τα σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας καθώς και οι νέες τεχνικές εφαρμογών μας, μειώνουν την πιθανότητα ενόχλησης και οι εφαρμογές είναι πιο ήπιες και λιγότερο επεμβατικές.

Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι απόλυτα ασφαλής διαδικασία υπό την προϋπόθεση να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα αποστείρωσης και υγιεινής. Το κέντρο μας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η νομοθεσία για χώρους δερματοστιξίας και έχει άδεια από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Οι  βελόνες που χρησιμοποιούμε,  κατασκευάζονται στην Γερμανία είναι μιας χρήσης σε αποστειρωμένες συσκευασίες, ασφαλείας, σε ειδικό χώρο Class C (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards), τις οποίες ανοίγουμε μπροστά σας.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε φέρουν την υπογραφή της NOUVEAU CONTOUR, κορυφαία εταιρεία στο είδος της, που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία των μηχανημάτων της και για την ποιότητα των χρωμάτων της. Πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για χρώματα Μόνιμου Μακιγιάζ, γερμανικής προέλευσης, υποαλλεργικά και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας:

-Ο κατασκευαστής χρωμάτων της NOUVEAU CONTOUR είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 & 13485.

-Όλα τα χρώματα έχουν ένα πλήρες αρχείο, που μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή.

-Όλα τα συστατικά υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας καλλυντικών.

Απολύτως όχι. Αν έχετε φυσικές τρίχες στα φρύδια σας, θα εφαρμόσουμε την τεχνική ανάμεσα στις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας, έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

Όχι ,καθώς το μόνιμο μακιγιάζ εφαρμόζεται στην επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος και δεν εισχωρεί στην βαθύτερη στοιβάδα, όπου βρίσκονται οι θύλακες τις τρίχας.

Η διάρκεια της υπηρεσίας διαφέρει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την τεχνική που χρησιμοποιούμε. Αν και κάποιες υπηρεσίες μπορεί να κρατήσουν 1 ώρα καλό είναι να υπολογίσετε ότι το ραντεβού σας θα διαρκέσει 2-2 1/2  ώρες.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής:

 • η πελάτισσα θα εξηγήσει τι ακριβώς επιθυμεί και η ειδικός θα της αναλύσει την υπηρεσία και τις εναλλακτικές της.
 • στην συνέχεια θα γίνει ο σχεδιασμός με μολύβι με πολύ προσοχή λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την επιθυμία και το στυλ της πελάτισσας.
 • ύστερα θα γίνει η επιλογή του χρώματος βάση των φυσικών χρωμάτων της πελάτισσας
 • αφού η πελάτισσα εγκρίνει τα παραπάνω τότε θα ξεκινήσει η εφαρμογή

Δεύτερη συνεδρία χρειάζεται σχεδόν πάντα. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή μας καλύπτει, η δεύτερη συνεδρία θα δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μικρές διορθώσεις στο χρώμα και στο σχήμα, αν χρειάζεται.

Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την πλήρη επούλωση της περιοχής πριν εφαρμόσετε κάποιο προϊόν μακιγιάζ. Μετά, μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε ό,τι προϊόντα μακιγιάζ επιθυμείτε.

Η διάρκειά του εξαρτάται από την ηλικία, την έκθεση στον ήλιο, τον τύπο του δέρματος, την ποιότητα του χρώματος, αν το χρώμα είναι σκούρο ή ανοιχτό, την τεχνική καθώς και την περιποίηση που θα ακολουθήσετε μετά την εφαρμογή. Αυτοί είναι κάποιοι παράγοντες οι όποιοι μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια της χρωστικής στο δέρμα.

Γιατί:

-Η Δώρα Κυπριώτη με πάνω από 20 χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο του Μόνιμου Μακιγιάζ και η ομάδα της θα μου προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις.
-εφαρμόζει όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας,  και έχει άδεια λειτουργίας από το υγειονομικό.
-χρησιμοποιεί μόνο ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χρώματα και αναλώσιμα της Nouveau Contour, επώνυμα και εγκεκριμένα από την ΕΕ, (κατασκευάζονται στην Γερμανία), οι βελόνες είναι μιας χρήσης σε αποστειρωμένες συσκευασίες ασφαλείας, σε ειδικό χώρο Class C (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards), τις οποίες ανοίγουμε μπροστά σας.
-Η Δώρα Κυπριώτη και η ομάδα της είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και με την ανάλογη εμπειρία, για να παρέχουν με εγγύηση το καλύτερο αποτέλεσμα με διάρκεια. Απόδειξη αποτελεί το πλούσιο φωτογραφικό υλικό εφαρμογών αισθητικού και ιατρικού μόνιμου μακιγιάζ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ.

Όχι. Το μόνο κοινό σημείο τους είναι η εφαρμογή χρωστικών ουσιών στο δέρμα. Το μηχάνημα, τα χρώματα, η τεχνική εφαρμογής και το βάθος που εισχωρούν οι βελόνες στο δέρμα διαφέρουν μακράν. Γι’ αυτό, ΠΟΤΕ μη δεχτείτε να σας γίνει εφαρμογή με μηχάνημα και χρώματα τατουάζ.

Ναι, αρκεί να εκπαιδευθείτε στους καλύτερους.

Η Δώρα Κυπριώτη δημιούργησε την πρώτη οργανωμένη εκπαίδευση μόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα και διακρίνεται για την πάνω από 20 χρόνια εμπειρία της τόσο στον τομέα υπηρεσιών όσο και στον τομέα εκπαίδευσης του μόνιμου μακιγιάζ, ενώ η ίδια έχει εφεύρει και παρουσιάσει δικές της τεχνικές σε παγκόσμια συνέδρια.

Η εκπαίδευσή σας στη σχολή EvaBeauty Studies σας εξασφαλίζει ολοκληρωμένη κατάρτιση, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο,  σε ειδικές εγκαταστάσεις και με προγράμματα μετεκπαίδευσης, για να εξελίσσεστε συνεχώς ως επαγγελματίες Permanent Makeup Artists.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση: http://www.evabeauty.gr/eidikotites/monimo-makigiaz/