Εκπαίδευση

`

Επιλέξτε να εκπαιδευθείτε από την Δώρα Κυπριώτη, στη σχολή “EVABEAUTY” Studies, γιατί:

 • Λαμβάνετε εξειδικευμένη κατάρτιση από την Δώρα Κυπριώτη, International Educator παγκόσμιων συνεδρίων (Amsterdam, China) και επίσημη εκπαιδεύτρια Nouveau Contour για την Ελλάδα. Με αγάπη και επαγγελματισμό απέναντι στον εκπαιδευόμενο, η Δώρα Κυπριώτη μοιράζεται μυστικά και tips, αντιμετωπίζοντας τους μαθητές της συναδελφικά.
 • Σας δίδονται αναλυτικές σημειώσεις και τετράδιο ασκήσεων, τα οποία καλύπτουν όλες τις ενότητες που αφορούν το Μόνιμο Μακιγιάζ. Εκπαιδεύεστε στις πιο σύγχρονες μεθόδους μετρήματος για απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια, ενώ οι ασκήσεις σε χαρτί και latex σας καλύπτουν για την σωστή προετοιμασία σας πριν την εφαρμογή σε μοντέλο.
 • Το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα για το Microblading ξεπερνά τις 25 ώρες και για το Micropigmentation-Μόνιμο Μακιγιάζ με μηχάνημα τις 60 ώρες! Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί ολοκληρωμένη εκπαίδευση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την στιγμή που η πελάτισσα σας σας εμπιστεύεται το πρόσωπό της και κυρίως γιατί πρόκειται για υπηρεσία μεγάλης διάρκειας. Μονοήμερα ή διήμερα σεμινάρια είναι αδύνατον να σας προετοιμάσουν για μία επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ.
 • Σας παρέχει:
  α) βεβαίωση από τη σχολή “EVABEAUTY”Studies,
  β) Certificate Nouveau Contour (International Master Academy) που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.
 • Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια και οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, εξοπλισμένα με ό, τι χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων ή σε χώρους εταιρειών.
 • Σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ για την εκπαίδευσή σας τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, χρώματα και προϊόντα Nouveau Contour (κατασκευάζονται στην Γερμανία και πληρούν τις οδηγίες της Ε.Ε) που διευκολύνουν κάθε εκπαιδευόμενο, ενώ έχετε έκπτωση  στην αγορά μηχανήματος, χρωστικών και αναλώσιμων της Nouveau Contour.
 • Σας υποστηρίζει και σας καθοδηγεί ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων μέσω on line εφαρμογής. Θα έχετε πάντα, όχι μόνο στα πρώτα σας βήματα, την ασφάλεια ότι θα σας παρέχετε η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη.
 • Τα δίδακτρα στη σχολή “EVABEAUTY”Studies δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, γιατί βάση νόμου η επαγγελματική εκπαίδευση απαλλάσσεται του ΦΠΑ.