Δώρα Κυπριώτη

Η Δώρα Κυπριώτη είναι Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ,  με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 2.000 εφαρμογές. Είναι ιδρύτρια της σχολής EvaBeauty Studies, Master Educator και επίσημη αντιπρόσωπος της Nouveau Contour για την Ελλάδα.

Το ταξίδι στο Μόνιμο Μακιγιάζ
Οι σπουδές της στην Τέχνη την έμαθαν να αναδεικνύει την ομορφιά σε κάθε τι, αυτό την έκανε να ασχοληθεί με τον κλάδο της ομορφιάς. Η ενασχόλησή της ειδικότερα με το μακιγιάζ είναι αυτό που την έκανε να φτάσει σε αυτό που αγαπά και έγινε το πάθος της – το μόνιμο μακιγιάζ. Η αρχική εκπαίδευση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο και στη ζωγραφική ενίσχυσαν τη δημιουργικότητά της και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες που προάγουν την τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Συνεχής Ενημέρωση & Συνεργασία με Ευρωπαϊκούς Οίκους
Ως υποστηρίκτρια της συνεχούς δια βίου μάθησης, τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό της, έχει εκπαιδευτεί σε Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Ρουμανία, Πολωνία, Εσθονία, Ιταλία σε θέματα που
αφορούν το αισθητικό και ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ, την αισθητική και την κοσμητολογία και φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει τις γνώσεις της σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις του χώρου και σε νέα αντικείμενα. Επιλέγει και χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα αισθητικής άριστης ποιότητας, συνάπτοντας συνεργασίες με πρωτοπόρους Ευρωπαϊκούς οίκους και προμηθευτές.

Πρωτοπόρος στην Παροχή Εκπαίδευσης Μόνιμου Μακιγιάζ
Η εκπαίδευση αποτελεί για αυτήν μέσο για επαγγελματική αφύπνιση και βελτίωση. Για το λόγο αυτό, το 2000 παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση για το μόνιμο
μακιγιάζ, ενώ η σχολή “EvaΒeauty” Studies που έχει ιδρύσει, λειτουργεί ήδη από το 1996. Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά της προγράμματα επιλέγονται από αρχάριους, αλλά και από επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες ομορφιάς και η συμβολή της στην άρτια εκπαίδευση της νέας γενιάς επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ αποτελεί στόχο ζωής.

Διεθνής παρουσία
Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια στο τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ, ως σύνεδρος και ως ομιλήτρια με παρουσιάσεις δικών της τεχνικών και πρακτικής εφαρμογής αυτών επί σκηνής, αλλά και ως κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Επίσης, συνεργάζεται με πανεπιστήμια του εξωτερικού διδάσκοντας την ειδικότητα του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Εσωτερικό κίνητρο
Πίστη της είναι, ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί και ότι μέσα από το μόνιμο μακιγιάζ θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση εκείνη, που θα έχει θετική επίδραση στη ζωή της. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα μάτια μιας γυναίκας, αλλά και η αίσθηση της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, αποτελούν σημαντικά κίνητρα για να συνεχίσει το έργο της, συμμετέχοντας παράλληλα σε εκδηλώσεις με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, όπως η ‘’Confidence Day’’ στην Παγκόσμια Εβδομάδα κατά του καρκίνου του μαστού.

Όραμα
Το προσωπικό της όραμα συνοψίζεται στους εξής δύο πυλώνες:
– ανάδειξη της αρμονίας και της φυσικής ομορφιάς,
– ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών.