Δώρα Κυπριώτη

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ
Master Educator Μόνιμου Μακιγιάζ για τη NOUVEAU CONTOUR στην Ελλάδα
Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης «EVABEAUTY» Studies


Η Δώρα Κυπριώτη είναι Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες και στην εκπαίδευση.

Δημιούργησε την EVABEAUTY Studies (Καλλιθέα – Πειραιά), μία σχολή-πρότυπο, με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ 2724/09-10-2012), που πάνω από 20 χρόνια δημιουργεί άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες ομορφιάς. Επίσης είναι αυτή που δημιούργησε την 1η οργανωμένη εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα.

Αγαπά περισσότερο από όλα την εκπαίδευση γι’ αυτό και μοιράζεται απλόχερα τις γνώσεις και την εμπειρία της με μοναδικό της στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών που θα παρέχει σωστές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μόνιμου Μακιγιάζ.

Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός και η πολυετή ενεργητική εργασία της στους τομείς της βιομηχανίας της ομορφιάς και του PMU αποτελούν μερικούς από τους βασικούς λόγους που την επίλεξε η Nouveau Contour ως αποκλειστικό Αντιπρόσωπό της και ως πιστοποιημένη Master Educator από την Ακαδημία της, για την Ελλάδα.

Έχει παρουσιάσει δικές της τεχνικές μόνιμου μακιγιάζ σε Ευρώπη και Ασία οι οποίες έχουν λάβει ιδιαίτερη αποδοχή από τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.

Πιστεύει βαθιά ότι η ποιότητα της εργασίας μπορεί να διατηρηθεί μόνο με συνεχή προσωπική βελτίωση και γι’ αυτό δηλώνει παρούσα στα σημαντικότερα παγκόσμια γεγονότα και conferences στον τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Προσφέρει υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ σεβόμενη τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και το προσωπικό στυλ της πελάτισσας. Στόχος της κάθε φορά η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του καθενός και επιδίωξή της η ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθηση.

Πιστεύει στο κοινωνικό ευεργετικό ρόλο του Μόνιμου Μακιγιάζ και γι ‘ αυτό το λόγο έχει καθιερώσει την «Confidence Day» η οποία λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια της παγκόσμιας εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του μαστού, στην οποία προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ για περιπτώσεις ατόμων που έχουν έρθει αντιμέτωποι με το καρκίνο.

Συνεργάζεται με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, ιατρούς καθώς επίσης και με Συλλόγους Καρκινοπαθών και είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Moto της: «Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!»