Γιατί να εκπαιδευθείς στο Μόνιμο Μακιγιάζ

Γίνε κι εσύ ειδικός εφαρμογών Μόνιμου Μακιγιάζ, την υπηρεσία που ξεχωρίζει στο χώρο της ομορφιάς. Μάθε γιατί!

 

Το Μόνιμο Μακιγιάζ- το λέει και η λέξη- έχει διάρκεια και η διάρκεια είναι αυτό που ζητούν οι γυναίκες σήμερα. Τα αποτελέσματα του Μόνιμου Μακιγιάζ διαρκούν πάνω από 1 χρόνο, γεγονός που κατατάσσει την συγκεκριμένη υπηρεσία  ομορφιάς, σε μία από τις  πιο δημοφιλέστερες. Επομένως,  η  ζήτηση όλο και περισσότερων επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ  συνεχώς αυξάνεται .

Το επάγγελμα του Permanent Makeup Artist προσφέρει υψηλές αποδοχές και μικρό ωράριο εργασίας. Σκεφτείτε ότι μια υπηρεσία Μόνιμου Μακιγιάζ διαρκεί όσο μια υπηρεσία αισθητικής, αλλά οι οικονομικές απολαβές είναι 3 φορές παραπάνω. Αποτελεί λοιπόν ιδανική λύση για όσες θέλουν να το κάνουν παράλληλα με κάποιο άλλο επάγγελμα ή  ως  μητέρες δεν μπορούν να εργάζονται full time.

Πολύ λίγα επαγγέλματα μπορούν να σου δώσουν 1600€ το μήνα μόνο με μόνο 2 υπηρεσίες την εβδομάδα (υπολογίζεται με μέσο όρο υπηρεσίας 200€). Έτσι η απόσβεση των χρημάτων σου σε εκπαίδευση, μηχάνημα και αναλώσιμα γίνεται άμεσα από τα πρώτα κιόλας ραντεβού.

Εκτός από ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείς να ανοίξεις το δικό σου χώρο ή ακόμα και  να συνεργαστείς με επαγγελματίες του χώρου της υγείας, όπως δερματολόγους,  πλαστικούς χειρουργούς, χειρουργούς κ.ά. Ειδικά στις δύο τελευταίες ειδικότητες, η εξειδίκευση  στο Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ, μπορεί να σου αποφέρει πολύ καλές συνεργασίες  και να αποτελέσει την τελευταία πινελιά στην δουλειά των χειρουργών, μετά από επεμβάσεις αποκατάστασης στήθους, στο τριχωτό κεφαλής, μετεγχειρητικών ουλών κ.α.

Όσον αφορά στην εκπαίδευση, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και με κόστος που μπορεί να γίνει απόσβεση από τις πρώτες κιόλας υπηρεσίες. Ωστόσο, αυτό που έχει μέγιστη σημασία, είναι η επιλογή της σωστής εκπαιδεύτριας και της σωστής σχολής, η οποία θα σου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, με έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική!

Η Δώρα Κυπριώτη, διάσημη Master Educator Μόνιμου Μακιγιάζ, είναι η επιλογή σου! Με παρουσιάσεις δικών της τεχνικών σε Παγκόσμια Συνέδρια, ως διδάκτωρ Μόνιμου Μακιγιάζ σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού και με πάνω από 2000 εφαρμογές στο ενεργητικό της αποτελεί εγγύηση στη δική σου εκπαίδευση και επαγγελματική σου αποκατάσταση!

Μάθε σωστά από την αρχή!!

Εκπαιδεύσου στο Μόνιμο Μακιγιάζ στην σχολή  Evabeauty Studies με την Δώρα Κυπριώτη.

Κλείσε το ραντεβού σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!