Σε ποιους απευθύνεται το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι και τι προσφέρει το Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Όμορφα και καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν, διορθώνουν και τονίζουν την εμφάνισή μας. Τι είναι όμως το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ή όπως αλλιώς ονομάζεται  Medical Μicropigmentation; Το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι διαδικασία κάλυψης ατελειών λόγω ιατρικών παθήσεων (π.χ αλωπεκία), χειρουργικών επεμβάσεων (π.χ μαστεκτομή), γενετικών ανωμαλιών (π.χ λαγωχειλία), ατυχημάτων (π.χ ουλές) κλπ. Είναι ιδανική υπηρεσία τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άντρες, που θέλουν να:

  • Επανασχηματίσουν τα φρύδια τους, σε περιπτώσεις αλωπεκίας ή μετά από χημειοθεραπείες.
  • Καλύψουν ουλές ή σημάδια τα οποία είναι εκ γενετής, ή έχουν προκληθεί από ατύχημα, ή μετά από χειρουργική επέμβαση.
  • Επανασχηματίσουν-επαναχρωματίσουν την θηλή και την θηλαία άλως, είτε για αισθητικούς λόγους (π.χ. σε περίπτωση αποχρωματισμού ή  ασυμμετρίας), είτε σε περιπτώσεις χειρουργικής αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή ή μετά από επέμβαση γυναικομαστίας.
  • Δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πυκνότητας των μαλλιών, σχεδιάζοντας στο τριχωτό της κεφαλής μικρά dots ή αληθοφανείς τριχούλες μεταξύ των υφιστάμενων τριχών, μιμούμενοι τη φυσική τρίχα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία εφαρμόζεται σε περιπτώσεις σχετικής αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής ή σε συνδυασμό με ιατρική εμφύτευση μαλλιών.
  • Επαναπροσδιορίσουν το σχήμα των χειλιών είτε σε περιπτώσεις απλής αυλάκωσης ή ήπιου εντυπώματος λαγωχειλίας, είτε σε περιπτώσεις λαγωχειλίας μετά από χειρουργική αποκατάσταση.

 

Η Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Δώρα Κυπριώτη, αποτελεί σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν ημιμόνιμο μακιγιάζ. Με πολυετή και διαρκή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές – είναι η ίδια διεθνής εκπαιδεύτρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνεργασίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ιδρύτρια της σχολής EVABEAUTY STUDIES και με πάνω από 2000 εφαρμογές στο βιογραφικό της, αποτελεί εγγύηση για ασφαλή αποτελέσματα ημιμόνιμου μακιγιάζ!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα! Καλέστε στο  210 9518056!