Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ για να επιλέξεις τεχνίτρια Μόνιμου Μακιγιάζ

Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ για να επιλέξεις τεχνίτρια Μόνιμου Μακιγιάζ

Πήρατε την απόφαση να προχωρήσετε σε υπηρεσία Μόνιμου Μακιγιάζ, είτε χείλη, φρύδια ή eyeliner! Το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε την ειδικό εφαρμογής Μόνιμου Μακιγιάζ και εδώ είναι το σημείο που γίνονται τα περισσότερα λάθη.

Η επιλογή της ειδικού πρέπει και επιβάλλεται να γίνει με βάση ορισμένα κριτήρια που αν τα προσπεράσετε οι συνέπειες θα είναι σημαντικές. Ποιος δεν έχει δει αποτυχημένες εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ με λάθος σχήμα, χρωστικές που έχουν απλώσει ή ακόμη και εφαρμογές που έχουν γίνει με χρώματα για τατουάζ σώματος και πρέπει να αφαιρεθούν;

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες λεπτομέρειες που καθορίζουν τη σωστή τεχνίτρια η οποία με τη σειρά της, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Πάμε να τις γνωρίσουμε!

ΝΑΙ

  1. Συμφωνήστε να κλείσετε ένα ραντεβού για να γνωρίσετε την τεχνίτρια και να συζητήσετε μαζί της τις προσδοκίες σας. Η ίδια θα σας ακούσει και θα σας καθοδηγήσει προκειμένου να έχετε ένα αποτέλεσμα σύμφωνα με τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε κάτι στο μυαλό μας, που όμως είτε να μην είναι για εμάς, είτε να μην είναι εφικτό. Μια κατ’ ιδίαν συζήτηση, θα λύσει τις απορίες και θα σας προφυλάξει από ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
  2. Ζητείστε να δείτε το χώρο που γίνονται οι εφαρμογές προκειμένου να διαπιστώσετε κατά πόσο είναι ο κατάλληλος για υπηρεσίες Μόνιμο Μακιγιάζ και αν τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.
  3. Δείτε φωτογραφίες από αποτελέσματα υπηρεσιών της. Όχι όμως μόνο όσα είναι αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και μετά την επούλωση, δηλαδή περίπου 1 μήνα μετά ή και αργότερα.
  4. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις χρωστικές και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί. Είναι οι χρωστικές εγκεκριμένες από τον Ευρωπαϊκό ΕΟΦ; Τα μηχανήματα είναι ψηφιακά, τελευταίας τεχνολογίας;
  5. Διαβάστε κριτικές.
  6. Ρωτήστε την για την εκπαίδευσή της. Αναζητήστε επίσης τεχνίτρια που μετεκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνικές και είναι μέσα στα ” πράγματα”..

ΟΧΙ

  1. Μην επιλέξετε μια τεχνίτρια που σας προσφέρει χαμηλή τιμή υπηρεσίας – σε σχέση πάντα με την αγορά. Υπάρχει πιθανότητα να μην χρησιμοποιεί καλής ποιότητας προϊόντα ή να μην είναι τόσο καλή τεχνίτρια και είναι ο μοναδικός τρόπος να έχει πελατεία.
  2. Μην εμπιστεύεστε τεχνίτριες που σας συστήνουν άσχετοι ή άτομα που δεν έχουν επαφή ή στοιχειώδη γνώση με το αντικείμενο. Ή τουλάχιστον πριν εμπιστευτείτε αυτόν που σας συστήνουν, να έχετε κάνει πρώτα τη σωστή έρευνα σύμφωνα με όσα σας αναγράφουμε εδώ.
  3. Μην εμπιστεύεστε tattoo artists, που κάνουν και υπηρεσίες Μόνιμου Μακιγιάζ. Καλύτερα ο καθένας να είναι ειδικός στο είδος του. Οι περισσότεροι δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση ή εμπειρία και μπορεί να χρησιμοποιούν μηχανήματα και χρωστικές που αφορούν το tattoo σώματος και όχι το Μόνιμο Μακιγιάζ.

Και αφού έχετε κάνει την έρευνα σας, έχετε πάρει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε και έχετε ακολουθήσει όλες μας τις οδηγίες για την επιλογή της σωστή και κατάλληλης τεχνίτριας Μόνιμου Μακιγιάζ, είμαστε σίγουροι ότι επιλέξατε τη Δώρα Κυπριώτη και το DK Permanent Makeup!

Η Δώρα Κυπριώτη,  διεθνής Master Educator, Επίσημη Αντιπρόσωπος της Nouveau Contour για την Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στον χώρο,  έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 2.000 εφαρμογές Μόνιμου Μακιγιάζ και είναι η καλύτερη επιλογή για ένα άψογο αποτέλεσμα Μόνιμου Μακιγιάζ!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο 2109589616!