Παρουσίαση Μόνιμου Μακιγιάζ  INTERCOLLEGE ΚΥΠΡΟΣ

Intercollege Κύπρος

Παρουσίαση Μόνιμου Μακιγιάζ

 

Tην Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2022, η Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ένα από τα 250 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, σε συνεργασία με το Intercollege, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κολλέγιο στην Κύπρο, υποδέχτηκε τη διεθνούς φήμης και κορυφαία Ειδικό Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Δώρα Κυπριώτη,  για να παρουσιάσει το Μόνιμο Μακιγιάζ και τα οφέλη του.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο “Cine Studio” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και την παρουσίαση παρακολούθησαν φοιτητές, απόφοιτοι και επαγγελματίες Αισθητικοί, όπου έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το Μόνιμο Μακιγιάζ. Εκεί, ανακάλυψαν τις πολυάριθμες δυνατότητες που παρέχει, τόσο το Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ (φρύδια, χείλη, eyeliner), όσο και το Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ – Medical Tattooing (θηλή, τριχωτό κεφαλής, αλωπεκία κ.λ.π).

Οι συμμετέχοντες στο τέλος της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν live εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα με μηχάνημα. Η εφαρμογή έγινε σε φυσικό μοντέλο από την Expert Permanent Make up Artist, Δώρα Κυπριώτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την πρόσκληση, στον Διευθυντή του Intercollege κ. Κυθρεώτη και την ομάδα του, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για την ζεστή φιλοξενία και την άψογη οργάνωση!