ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ OMBRE BROWS

27 Μαΐου 2019

Masterclass
Ombre Brows

Ένα μοναδικό Masterclass όπου θα εκπαιδευτείτε όχι σε 1 ή 2, αλλά σε 3(!) διαφορετικούς τύπους Ombre Brows!

Κάντε ένα Lift στις υπηρεσίες σας!!

Εκπαιδευτείτε στη νέα, μοντέρνα και πιο must τεχνική σκίασης στο μόνιμο μακιγιάζ για τα φρύδια. Δημιουργεί εφέ πούδρας και είναι η ιδανική τεχνική για τις πελάτισσες που επιθυμούν ένα πιο γεμάτο και φυσικό αποτέλεσμα!

Αυξήστε το πελατολόγιο σας. Κλείστε τη θέση σας τώρα!!

To Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ.

  • Live επίδειξη από την Master Educator της Nouveau Contour Δώρα Κυπριώτη
  • Πρακτική εξάσκηση σε latex
  • Δίδονται αναλυτικές σημειώσεις 
  • Θα λάβετε βεβαίωση από το ΚΔΒΜ «EVABEAUTY»Studies, που σημαίνει ότι αποκτάτε έγκυρο τίτλο σπουδών μόνιμου μακιγιάζ. Certificates, πιστοποιήσεις και κάθε τύπου βεβαιώσεις παρακολούθησης από εταιρείες ή ακαδημίες που δεν φέρουν άδεια λειτουργίας ως ΚΔΒΜ δεν είναι έγκυρες και δεν αναγνωρίζονται ως τίτλοι σπουδών &
    Certificate Nouveau Contour (International Master Academy) που αναγνωρίζεται παγκοσμίως
  • Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια και οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, εξοπλισμένα με ό, τι χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων ή σε χώρους εταιρειών.
  • Σας παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ για την εκπαίδευσή σας τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, χρώματα και προϊόντα Nouveau Contour (κατασκευάζονται στην Γερμανία και πληρούν τις οδηγίες της Ε.Ε) που διευκολύνουν κάθε εκπαιδευόμενο, ενώ έχετε έκπτωση  στην αγορά μηχανήματος, χρωμάτων και αναλώσιμων της Nouveau Contour.
  • Τα δίδακτρα στο ΚΔΒΜ “EVABEAUTY”Studies δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, γιατί βάση νόμου η επαγγελματική εκπαίδευση απαλλάσσεται του ΦΠΑ

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2109589616,2109533422