Δωρεάν Ιατρικό Τατουάζ Θηλής από τη Δώρα Κυπριώτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 25 & 26 Οκτωβρίου η Δώρα Κυπριώτη θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για Ιατρικό Τατουάζ Θηλής, σε όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού.

Η μέρα αυτή για την Δώρα Κυπριώτη έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό  για την ίδια, γιατί αποτελεί μια αφορμή υπενθύμισης ότι η αγάπη για τη ζωή είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας, σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. 

Βαθιά ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα και πιστεύοντας στον κοινωνικό ευεργετικό ρόλο του Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, έχει καθιερώσει την «ConfidenceDay» η οποία λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια της παγκόσμιας εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Εκείνες τις ημέρες κάθε χρόνο προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Ιατρικού Τατουάζ Αποκατάστασης Θηλής, προκειμένου να βοηθήσει από την πλευρά της στην ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθηση των γυναικών που πάλεψαν και βγήκαν νικήτριες.

Μαζί με την κάθε μία ξεχωριστά θα φτιάξουν  τη δική τους “ιστορία δύναμης” για να δείξουν σε όλους ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109533422, 2109589616

email: [email protected]