Ημιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner. Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν κάνετε την εφαρμογή

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner ταιριάζει σε όλα τα σχήματα ματιών και σε όλες τις ηλικίες και προσφέρει βαθύ και έντονο βλέμμα που μαγνητίζει! Κάτι που επιθυμούν όλες οι γυναίκες! Ας δούμε και ας απαντήσουμε στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ eyeliner.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner απευθύνεται σε όσους θέλουν να τονίσουν τα μάτια και την εκφραστικότητά τους και σε όσους επιθυμούν ένα πιο νεανικό look, δηλαδή σε όλους! Είναι ιδανικό για άτομα που δυσκολεύονται στην εφαρμογή του eyeliner, έχουν αλλεργία στα προϊόντα μακιγιάζ και θέλουν να τονίσουν το βλέμμα τους. Επίσης, προτείνεται σε όσες κυρίες θέλουν να διορθώσουν το σχήμα των ματιών τους χωρίς επεμβατικό τρόπο, όπως κυρίες με καθοδικά ή μικρά μάτια.

Ποιο eyeliner να διαλέξω;

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη eyeliner που μπορούν να εφαρμοστούν όπως: κλασσικό λεπτό, advanced, με χρώμα, ombre, butterfly. Η ειδικός θα σας προτείνει το είδος που ταιριάζει στο πρόσωπό σας λαμβάνοντας όμως υπόψη της και την επιθυμία σας.

Είναι ασφαλής υπηρεσία;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner είναι μια απολύτως ασφαλής υπηρεσία με την προϋπόθεση όμως να εφαρμοστεί από έμπειρη ειδικό και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Πριν κάνετε την υπηρεσία επισκεφτείτε το χώρο, συζητήστε με την ειδικό και ζητείστε να δείτε αποτελέσματα εφαρμογών της.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος διαρκεί από 2-5 χρόνια.

Πονάει το ημιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner;

Η εφαρμογή δεν πονάει σχεδόν καθόλου. Παρόλα αυτά, πριν ξεκινήσει η διαδικασία συνιστάται να γίνει χρήση τοπικής αναισθητικής  κρέμας για να περιορίσει τυχόν αίσθημα ενόχλησης.

Με το ημμιμόνιμο μακιγιάζ eyeliner οι βλεφαρίδες πέφτουν;

Όχι. Η εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ εφαρμόζεται στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και δεν εισχωρεί στην ρίζα της τρίχας. Έτσι δεν επηρεάζονται οι βλεφαρίδες.

Για να αποκτήσετε και εσείς τέλειο eyeliner, επισκεφτείτε τη Δώρα Κυπριώτη, ειδικό Εφαρμογών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και Ιατρικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Οι πάνω από 2000 εφαρμογές στο ενεργητικό της, αποτελούν εγγύηση για ένα ασφαλές και άψογο αποτέλεσμα.

Καλέστε τώρα στο 210 9518056 και κλείστε το ραντεβού σας!