Γιατί να εκπαιδευτώ στο Μόνιμο Μακιγιάζ

Ο χώρος της ομορφιάς εξελίσσεται! Μην μένεις πίσω!

Ενημερώσου για τα νέα τμήματα Μόνιμου Μακιγιάζ και εκπαιδεύσου τώρα στο Μόνιμο Μακιγιάζ, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία. Μάθε γιατί!

Γιατί να εκπαιδευτώ στο Μόνιμο Μακιγιάζ;
Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι η υπηρεσία ομορφιάς που αναπτύσσεται γρήγορα και συμβαδίζει με τον τρόπο ζωής της σύγχρονής γυναίκας.

Το όφελος για την πελάτισσα μας
Η γυναίκα σήμερα είναι ταυτόχρονα επαγγελματίας, σύζυγος, μητέρα και πάνω από όλα γυναίκα!Χρειάζεται το Μόνιμο Μακιγιάζ για να είναι όμορφη κάθε μέρα, όλη μέρα, άμεσα, γρήγορα και εύκολα!
Η υπηρεσία δεν αποτελεί πολυτέλεια για την πελάτισσα μας, αλλά επιτακτική ανάγκη, κυρίως αν τα φρύδια της είναι ανύπαρκτα ή άτονα, έχει μικρά χείλη ή έχει μάτια καθοδικά ή μικρά.

Η υπηρεσία και τα υπέρ της
Το Μόνιμο Μακιγιάζ διαρκεί όσο μια υπηρεσία αισθητικής αλλά τα κέρδη του είναι 4 έως 6 φορές περισσότερα. Έτσι η απόσβεση των χρημάτων σου σε εκπαίδευση, μηχάνημα και αναλώσιμα γίνεται άμεσα από τα πρώτα κιόλας ραντεβού.

Εξειδικευμένος Επαγγελματίας
Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει οικονομικά ανεξάρτητο επαγγελματία και μπορείς να συνεργαστείς με ιατρούς, δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ινστιτούτα αισθητικής, studiostattoo, spas κ.ά. παρέχοντας υπηρεσίες που κατατάσσονται στις ελίτ του κλάδου.

Γιατί να επιλέξω την EVABEAUTYSTUDIES;
Έγκυρος Τίτλος Σπουδών – Το ήμισυ του παντός είναι η σωστή εκπαίδευση!!
Οι σχολές “EVABEAUTY” STUDIESείναι εγκεκριμένες ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από το Υπουργείο Παιδείας (Κωδ. Άδειας ΕΟΠΠΕΠ 5302, ΦΕΚ 2724/09-102012) και σας παρέχουν έγκυρο τίτλο σπουδών Μόνιμου Μακιγιάζ. Κάθε άλλου είδους πιστοποιήσειςή certificatesαπό εταιρίες ή ακαδημίες που δεν φέρουν άδεια λειτουργίας ΚΔΒΜΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΝΕΣ ως τίτλοι σπουδών. Γι’ αυτό άλλωστε τα δίδακτρα στο ΚΔΒΜ “EVABEAUTY” STUDIES δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

Η άρτια εκπαίδευση
Η εκπαίδευση στο Μόνιμο Μακιγιάζ γίνεται από την Δώρα Κυπριώτη, ομιλήτρια παγκοσμίων συνεδρίων (Amsterdam, China) και επίσημη εκπαιδεύτρια της Nouveau Contour για την Ελλάδα με εξειδίκευση τόσο στο Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ όσο και στο Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ. Η πολυετής εκπαιδευτική πείρα της Δώρας Κυπριώτη και οι ειδικά σχεδιασμένες μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιεί θα σε προετοιμάσουν σωστά και ολοκληρωμένα ώστε να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καλύπτει πλήρως όλα τα πεδία του Μόνιμού Μακιγιάζ (χρωματολογία, προσωπολογία, υγιεινή, ασθένειες, μηχανήματα, βελόνες, τεχνική κ.ά) ενώ η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε latex αλλά και σε φυσικά μοντέλα σε όλες τις εφαρμογές. Παρέχονται για την εκπαίδευση εγχειρίδιο εκπαίδευσης και δωρεάν τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, χρώματα και αναλώσιμα τηςNouveau Contour (γερμανικής προέλευσης) , μια Ολλανδική εταιρεία ηγέτη στον χώρο που πληροί όλες τις οδηγίες τις Ε.Ε
Ο χρόνος εκπαίδευσης για το Migropigmentation– Μόνιμο Μακιγιάζ με μηχάνημα ξεπερνά τις 60 ώρες και το Microblading (χειροκίνητη μέθοδος) ξεπερνά τις 24 ώρες  , καλύπτοντας κάθε πτυχή θεωρίας ή πρακτικής, δημιουργώντας έτσι υπεύθυνους και σοβαρούς επαγγελματίες που οι πελάτες τους, τους εμπιστεύονται για υπηρεσίες μεγάλης διάρκειας.

Extra Παροχές
Φροντίζουμε να παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ασφαλές περιβάλλον εκπαίδευσης, κάνοντας τα μαθήματα σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια, οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής και εξοπλισμένα με ό,τι πιο σύγχρονο χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ.
Παρέχεται έκπτωση σε κάθε εκπαιδευόμενο στα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, χρώματα και αναλώσιμα προϊόντα της NouveauContour.
Οι σχολέςEVABEAUTY”STUDIES σας στηρίζουν και σας καθοδηγούν ακόμα και μετά το πέρας της εκπαίδευσης μέσω onlineεφαρμογής, νιώθοντας έτσι ασφαλείς όχι μόνο στα πρώτα σας βήματα, άλλα μετά .