Είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ίδιο με το Τατουάζ?

Πολλές φορές ακούμε να αναφέρονται στο Αισθητικό και το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και να χρησιμοποιούν τον όρο τατουάζ. Όμως η συγκεκριμένη ορολογία, δεν είναι η σωστή! Το μόνο κοινό που έχει το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU) και το Τατουάζ είναι ότι χρησιμοποιούν βελόνα για την εισχώρηση της χρωστικής στο δέρμα. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τελείως διαφορετικά. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Πρώτα απ’ όλα, η εφαρμογή πραγματοποιείται για τελείως διαφορετικό σκοπό. Το τατουάζ δημιουργεί διακοσμητικά σχέδια στο σώμα, ενώ το Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σχεδιάζει ή διορθώνει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά σε φρύδια, χείλη  & eyeliner και το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να καλύψει ατέλειες λόγω ιατρικών παθήσεων (π.χ αλωπεκία), χειρουργικών επεμβάσεων (π.χ μαστεκτομή), γενετικών ανωμαλιών (π.χ λαγωχειλία), ατυχημάτων (π.χ ουλές).

Το τατουάζ διαρκεί εφ’ όρου ζωής, ενώ το ημιμόνιμο μακιγιάζ εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Ο εξοπλισμός για τις δύο αυτές υπηρεσίες είναι διαφορετικός. Διαφορετικά μηχανήματα, χρωστικές και βελόνες χρησιμοποιούνται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγχέονται. Για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υπηρεσία Ημιμόνιμου Μακιγιάζ θα πρέπει να προσέξουν ότι ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι αποκλειστικά για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Σε διαφορετική περίπτωση τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο ψυχολογικό κόστος, αλλά κόστος σε χρόνο και σε χρήματα για την διόρθωσή του.

Τέλος, αλλά πολύ σημαντικό, η εκπαίδευση. Άλλη εκπαίδευση απαιτείται για την εφαρμογή διακοσμητικών σχεδίων στο σώμα και άλλη για το Αισθητικό και το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Η Ειδικός Εφαρμογών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Δώρα Κυπριώτη αποτελεί σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν μόνιμο μακιγιάζ. Με πολυετή και διαρκή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές – είναι η ίδια διεθνής εκπαιδεύτρια Ημιόνιμου Μακιγιάζ σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνεργασίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ιδρύτρια της σχολής EVABEAUTY STUDIES και με πάνω από 2000 εφαρμογές στο βιογραφικό της, αποτελεί εγγύηση για ασφαλή αποτελέσματα μόνιμου μακιγιάζ!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα! Καλέστε στο  210 9518056!