Είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ασφαλές; Ναι!

Θέλετε να βελτιώσετε και να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, να διορθώσετε ασυμμετρίες ή να προσθέσετε χρώμα και βάθος στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας που το έχουν ανάγκη και για αυτό επιλέξατε το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Είναι όμως το Ημιμόνιμο μακιγιάζ ασφαλές;  Η απάντηση είναι ΝΑΙ!! Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία υπό την προϋπόθεση όμως να τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

  • Η εφαρμογή πρέπει να γίνει με σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, που καθιστούν την εφαρμογή πολύ πιο σύντομη και δεν απαιτούν πολλά “περάσματα”. Έτσι το δέρμα δεν τραυματίζεται, η επούλωση διαρκεί λιγότερο χρόνο, ενώ το αίσθημα πόνου ελαχιστοποιείται.
  • Οι χρωστικές πρέπει να είναι ελεγμένες και εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποαλλεργικές που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, μηδενίζοντας την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης στην χρωστική.
  • Οι βελόνες θα πρέπει να είναι μιας χρήσης, συσκευασμένες σε αποστειρωμένες συσκευασίες ασφαλείας και σε ειδικό χώρο Class C (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards).
  • Η ειδικός εφαρμογών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ να είναι έμπειρη και σωστά εκπαιδευμένη, με καλή αισθητική, με γνώσεις τόσο της τεχνικής όσο και της χρωματολογίας, δερματολογίας, προσωπολογίας, και των κανόνων υγιεινής, προκειμένου να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν η ειδικός δεν γνωρίζει όλα τα παραπάνω, μπορεί να έχετε κάποιο ανεπιθύμητο αποχρωματισμό στο σημείο εφαρμογής, πιθανή ουλή, λάθος σχήμα ή ακόμα και κάποια μόλυνση από την μη τήρηση των κανόνων υγιεινής.
  • Ο χώρος των υπηρεσιών θα πρέπει να είναι ειδικά διαμορφωμένος και κατάλληλος για υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ. Να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει η ελληνική νομοθεσία και να διαθέτει άδεια λειτουργίας από το Υγειονομικό.
  • Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες after care που θα σας δώσει η ειδικός, ώστε να γίνει σωστά η επούλωση και να μην υπάρξει κίνδυνος μόλυνσης, αλλά και για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν επιλέξετε, λοιπόν, Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ πρέπει να είστε σίγουροι ότι τηρούνται όλα τα παραπάνω.

Για ασφαλή υπηρεσία, με σίγουρα και τέλεια αποτέλεσμα επιλέξτε το αδειοδοτημένο Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ της Δώρας Κυπριώτη. Οι πάνω από 2000 εφαρμογές που έχει στο ενεργητικό της, αποτελούν εγγύηση για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που επιθυμείτε!

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 210 9518056 και κλείστε το ραντεβού σας!