Ακαταμάχητα χείλη με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!!

Όμορφα, συμμετρικά και «ζουμερά» χείλη είναι κάτι που όλες οι γυναίκες επιθυμούμε και σύμμαχός μας σε αυτό είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ.

Το Hμιμόνιμο Mακιγιάζ στα χείλη μπορεί να επαναπροσδιορίσει το περίγραμμα και να βελτιώσει την συμμετρία τους, να αυξήσει το μέγεθος των χειλιών χωρίς να χρησιμοποιηθεί κάποιο lip filler και να τονίσει το χρώμα τους. Έτσι τα χείλη σας θα δείχνουν πιο γεμάτα, νεανικά και αισθησιακά.

Απαλλαγείτε από το άγχος αν το κραγιόν έχει «τρέξει» έξω από το περίγραμμα, αν αφήνετε αποτύπωμα του κραγιόν σας στα ποτήρια ή αν έχετε λερώσει με κραγιόν τα δόντια σας, ενώ δεν θα χρειάζεται να φρεσκάρετε το κραγιόν σας κατά την διάρκεια ενός γεύματος.

Το Μόνιμο Μακιγιάζ στα Χείλη είναι ιδανικό για:

  • να δώσει συμμετρία
  • να δημιουργήσει ένα πιο έντονο και ευδιάκριτο περίγραμμα
  • λεπτά και μικρά χείλη
  • άτονα χείλη
  • να τονίσει ή να αλλάξει το χρώμα των χειλιών σας
  • να χαρίσει ένα πιο νεανικό και μοντέρνο look

Η ειδικός αρχικά θα σχεδιάσει με απόλυτη ακρίβεια και συμμετρία τα χείλη σας λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ θα επιλέξει το χρώμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων σε σχέση πάντα με τα φυσικά σας χρώματα και την επιθυμία σας.

Για ακαταμάχητα, ελκυστικά χείλη, γεμάτα αισθησιασμό, επισκεφτείτε την Ειδικό Εφαρμογών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, Δώρα Κυπριώτη. Μαζί της θα επιλέξετε την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. Θα σας κατευθύνει να επιλέξετε ανάμεσα στις τεχνικές full lips, aquarella lips, colourful lips, ή της δικής της 3d τεχνικής, “High Volume Lips”, που έχει παρουσιάσει σε παγκόσμια συνέδρια!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα! Καλέστε στο  210 9518056!