Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ

Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ

Micropigmentation (Μόνιμο Μακιγιάζ με Μηχάνημα)

&

Microblading (χειροκίνητη τεχνική)

Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ
Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ

Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ πραγματοποιούνται κάθε μήνα ενώ τα τμήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Ταχύρυθμα τμήματα ειδικά για άτομα από επαρχεία.

Στη Σχολή Μόνιμου Μακιγιάζ της EvaBeauty Studies μαθαίνετε την περιζήτητη αυτή τέχνη. Την τέχνη που δίνει λάμψη στα φυσικά σας χαρακτηριστικά με διάρκεια στο χρόνο!

 

Επιλέξτε να γίνετε επαγγελματίας Permanent Make Up Artist και να ξεχωρίσετε παγκοσμίως στη συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία της ομορφιάς.

 

Θα προσφέρετε:

  • Υπηρεσίες εφαρμογών Αισθητικού Μόνιμου Μακιγιάζ σε φρύδια, χείλη, eyeliner
  • Υπηρεσίες εφαρμογών Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ για κάλυψη ατελειών που είναι απόρροια ιατρικών παθήσεων, χειρουργικών επεμβάσεων, ατυχημάτων.

 

Στόχος σας είναι να τονίζετε/ βελτιώνετε τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά, να διορθώνετε ασυμμετρίες ή να προσθέτετε χρώμα και βάθος, δίνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση του ατόμου.

 

Σπουδάστεε στη σχολή που καθιέρωσε τη τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα. Μάθετε από τους ειδικούς!

Επιλέξτε να εκπαιδευθείτε από την Δώρα Κυπριώτη, στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας
ΚΔΒΜ “EVABEAUTY” Studies, γιατί:

  • Λαμβάνετε εξειδικευμένη κατάρτιση από την Δώρα Κυπριώτη, International Educator παγκόσμιων συνεδρίων (Amsterdam, China), επίσημη εκπαιδεύτρια Nouveau Contour για την Ελλάδα. Με αγάπη και επαγγελματισμό απέναντι στον εκπαιδευόμενο, η Δώρα Κυπριώτη μοιράζεται μυστικά και tips, αντιμετωπίζοντας τους μαθητές της συναδελφικά.
  • Σας δίδεται εγχειρίδιο εκπαίδευσης το οποίο καλύπτει όλες τις ενότητες που αφορούν το Μόνιμο Μακιγιάζ. Εκπαιδεύεστε στις πιο σύγχρονες μεθόδους μετρήματος για απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια.Οι ασκήσεις σε χαρτί και σε latex σας καλύπτουν για την σωστή προετοιμασία σας πριν την εφαρμογή σε μοντέλο.
  • Το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα για το Microblading ξεπερνά τις 50 ώρες και για το Micropigmentation-Μόνιμο Μακιγιάζ με μηχάνημα τις 80 ώρες! Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί ολοκληρωμένη εκπαίδευση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την στιγμή που η πελάτισσα σας σας εμπιστεύεται το πρόσωπό της και κυρίως γιατί πρόκειται για υπηρεσία μεγάλης διάρκειας. Μονοήμερα ή διήμερα σεμινάρια είναι αδύνατον να σας προετοιμάσουν για μία επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ.
  • Το ΚΔΒΜ “EVABEAUTY”Studies είναι εγκεκριμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από το Υπουργείο Παιδείας (Κωδ. Αδείας ΕΟΠΠΕΠ 5302, ΦΕΚ 2724/09-10-2012) καλύπτοντας όλα τα κριτήρια λειτουργίας που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας και αφορούν κτιριακές υποδομές, προγράμματα σπουδών και εκπαιδευτικό προσωπικό.
  • Το ΚΔΒΜ “EVABEAUTY”Studies σας παρέχει έγκυρο τίτλο σπουδών μόνιμου μακιγιάζ (micropigmentation – microblading) και λαμβάνω:
    α) βεβαίωση από το ΚΔΒΜ «EVABEAUTY»Studies, που σημαίνει ότι αποκτάτε έγκυρο τίτλο σπουδών μόνιμου μακιγιάζ. Certificates, πιστοποιήσεις και κάθε τύπου βεβαιώσεις παρακολούθησης από εταιρείες ή ακαδημίες που δεν φέρουν άδεια λειτουργίας ως ΚΔΒΜ δεν είναι έγκυρες και δεν αναγνωρίζονται ως τίτλοι σπουδών.
    β) Certificate Nouveau Contour (International Master Academy) που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.
  • Είσαστε απόφοιτος του ίδιου ΚΔΒΜ που σας εκπαιδεύει και που σας παρέχει έγκυρο τίτλο σπουδών. Εταιρείες, σχολές, ακαδημίες που καταφεύγουν σε άτυπες συνεργασίες με άλλες σχολές – ΚΔΒΜ για να εξασφαλίζουν βεβαιώσεις σπουδών στους αποφοίτους τους αποδεικνύουν την έλλειψη εγκυρότητάς τους.
  • Είσαστε απόφοιτος ΚΔΒΜ με εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών μόνιμου μακιγιάζ (micropigmentation – microblading) που αντιστοιχούν σε πιστοποιημένα επαγγελματικά περιγράμματα και είναι σύμφωνα με την κωδικοποίηση επαγγελμάτων ISCO-08.
  • Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια και οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, εξοπλισμένα με ό, τι χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων ή σε χώρους εταιρειών.
  • Σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ για την εκπαίδευσή σας τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα και χρώματα Nouveau Contour (κατασκευάζονται στην Γερμανία και πληρούν τις οδηγίες της Ε.Ε) που διευκολύνουν τον εκπαιδευόμενο. Με την αποφοίτησή σας λαμβάνω κάρτα που μου παρέχει έκπτωση -12% στην αγορά μηχανήματος, χρωμάτων και αναλώσιμων της Nouveau Contour.
  • Σας υποστηρίζει και σας καθοδηγεί ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων μέσω on line εφαρμογής. Θα έχετε πάντα, όχι μόνο στα πρώτα σας βήματα, την ασφάλεια ότι θα σας παρέχετε η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη.
  • Τα δίδακτρα στο ΚΔΒΜ “EVABEAUTY”Studies δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, γιατί βάση νόμου η επαγγελματική εκπαίδευση απαλλάσσεται του ΦΠΑ.

 

 

Για τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών πάτησε εδώ