Ημερίδα Μόνιμου Μακιγιάζ

Ημερίδα Μόνιμου Μακιγιάζ – Το Μόνιμο Μακιγιάζ Συστήνεται από τους καλύτερους του είδους!

 

Ο Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου (ΣΑΚ) διοργανώνει  Ημερίδα  Μόνιμου Μακιγιάζ  με θέμα το Μόνιμο Μακιγιάζ. Η Δώρα Κυπριώτη ως προσκεκλημένη ομιλήτρια-εισηγήτρια, θα παραθέσει ομιλία με τίτλο: «Το Μόνιμο Μακιγιάζ Συστήνεται», στο πλαίσιο της οποίας θα αναλύσει τα οφέλη του Μόνιμου Μακιγιάζ, θα απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες για την Νο1 υπηρεσία ομορφιάς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια LIVE εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα σε φυσικό μοντέλο, δια χειρός Δώρας Κυπριώτη!

Το μόνιμο μακιγιάζ δίνει τη λύση σε όποιον θέλει να βελτιώσει ή να αναδείξει τα φυσικά του χαρακτηριστικά, να διορθώσει ασυμμετρίες ή να προσθέσει χρώμα και βάθος στα χαρακτηριστικά του προσώπου, με αποτελέσματα που διαρκούν! Γιατί όπως πρεσβεύει η Δώρα Κυπριώτη: Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!

Λίγα λόγια για την Δώρα Κυπριώτη          

Ως Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και MasterEducator Μόνιμου Μακιγιάζ για τη NOUVEAU CONTOUR στην Ελλάδα, η Δώρα Κυπριώτη έχει αφοσιωθεί στις υπηρεσίες και την εκπαίδευση πάνω από 15 χρόνια.

Δημιούργησε την 1η οργανωμένη εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα και ίδρυσε τηνEVABEAUTY Studies (Καλλιθέα – Πειραιά), μία σχολή-πρότυπο, με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ 2724/09-10-2012), που πάνω από 20 χρόνια δημιουργεί άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες ομορφιάς.  Έως τώρα έχει καταφέρει με την ιδιότητα ως επικεφαλής εκπαιδεύτρια της ειδικότητας του Μόνιμου Μακιγιάζ να παρέχει άριστη και υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, εγγύηση για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για να ενημερωθείτε για την Ημερίδα Μόνιμου Μακιγιάζ πατήστε ΕΔΩ.