Δωρεάν Ιατρικό Τατουάζ Θηλής – Σχηματισμός Φρυδιών & Eyeliner

 25 Οκτώβρη Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον  Καρκίνο του Μαστού.

Κάθε χρόνο αυτή την ημέρα η Δώρα Κυπριώτη προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ Θηλής σε όσες γυναίκες τα κατάφεραν και βγήκαν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή νεοπλασματική ασθένεια των γυναικών αλλά  θεωρείται πλέον ιάσιμος αρκεί να υπάρχει έγκαιρη πρόληψη. Η συγκεκριμένη μέρα είναι μια αφορμή υπενθύμισης σε όλες τις γυναίκες ότι ο συστηματικός ιατρικός έλεγχος, η ετήσια καθιερωμένη μαστογραφία και η συχνή αυτοεξέταση αρκούν για να σώσουν τη ζωή τους!

Η Δώρα Κυπριώτη πιστεύοντας στον κοινωνικό ευεργετικό ρόλου του Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ έχει καθιερώσει την «Confidence Day» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Την εβδομάδα αυτή κάθε χρόνο προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ επανασχηματίζοντας και  επαναχρωματίζοντας τη θηλή και τη θηλαία άλω, καθώς επίσης μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και eyeliner, σε όσες έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπείες,  βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και βοηθώντας ενεργά στην ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθησή τους. (δείτε αποτελέσματα εδώ )

Η «Confidence Day» αποτελεί πλέον θεσμό και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αναδειχτεί ότι ο καρκίνος του μαστού δεν μπορεί να μας νικήσει,  ούτε μπορεί να μπει εμπόδιο στην εικόνα και αυτοπεποίθησή μας! Όπως πιστεύει  και η ίδια η Δώρα Κυπριώτη «Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!» και η «Confidence Day» είναι η κατάλληλη στιγμή για να το μάθουν όλοι!

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο 2109589616 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected], για να κλείσουμε ραντεβού.