Ταχύρυθμο Σεμινάριο Microblading

Microblading

Ταχύρυθμο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

22-24 Ιουνίου  2019

Προσφορά για τον μήνα Ιούνιο στα 880€

Εκπαιδευτείτε στην χειροκίνητη τεχνική του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ Microblading που δημιουργεί τέλεια φυσικά φρύδια και προσφέρετε στις πελάτισσές σας την Νο 1 υπηρεσία ομορφιάς. Με την ολοκλήρωση του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχετε αποκτήσει όλες τις δεξιότητες ώστε να παρέχετε υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα!!

 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Δώρα Κυπριώτη, Master Educator της Nouveau Contour για την Ελλάδα και εισηγήτρια Παγκόσμιων Συνεδρίων Μόνιμου Μακιγιάζ. Με αγάπη και επαγγελματισμό απέναντι στον εκπαιδευόμενο, η Δώρα Κυπριώτη μοιράζεται μυστικά και tips, αντιμετωπίζοντας τους μαθητές της συναδελφικά.

 Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα της Nouveau Contour τα οποία εφαρμόζονται παγκοσμίως και σας εγγυώνται άρτια επαγγελματική κατάρτιση.

Θα λάβετε αναλυτικές σημειώσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις ενότητες που αφορούν το Microblading.

Η πρακτική θα πραγματοποιηθεί σε latex και φυσικό μοντέλο. Θα εκπαιδευτείτε στις πιο σύγχρονες μεθόδους μετρήματος για απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια, ενώ οι ασκήσεις σε χαρτί και latex σας καλύπτουν για την σωστή προετοιμασία σας πριν την εφαρμογή σε μοντέλο.

Θα λάβετε βεβαίωση από το ΚΔΒΜ «EVABEAUTY»Studies, που σημαίνει ότι αποκτάτε έγκυρο τίτλο σπουδών μόνιμου μακιγιάζ. Certificates, πιστοποιήσεις και κάθε τύπου βεβαιώσεις παρακολούθησης από εταιρείες ή ακαδημίες που δεν φέρουν άδεια λειτουργίας ως ΚΔΒΜ δεν είναι έγκυρες και δεν αναγνωρίζονται ως τίτλοι σπουδών & Certificate Nouveau Contour (International Master Academy) που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια και οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, εξοπλισμένα με ό, τι χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων ή σε χώρους εταιρειών.

Σας παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ για την εκπαίδευσή σας τα υψηλής ποιότητας χρώματα και προϊόντα Nouveau Contour (κατασκευάζονται στην Γερμανία και πληρούν τις οδηγίες της Ε.Ε) που διευκολύνουν κάθε εκπαιδευόμενο, ενώ έχετε έκπτωση  στην αγορά χρωμάτων και αναλώσιμων της Nouveau Contour.

Θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση από την Δώρα Κυπριώτη ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων μέσω on line εφαρμογής. Θα έχετε πάντα, όχι μόνο στα πρώτα σας βήματα, την ασφάλεια ότι θα σας παρέχετε η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη.

Τα δίδακτρα στο ΚΔΒΜ “EVABEAUTY”Studies δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, γιατί βάση νόμου η επαγγελματική εκπαίδευση απαλλάσσεται του ΦΠΑ.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και κατοχυρώστε την συμμετοχή σας στο ταχύρυθμο πρόγραμμα !!

Κόστος: 880€

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2109589616,2109533422