Πόσο διαρκεί το Μόνιμο Μακιγιάζ;

Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι μια υπηρεσία ομορφιάς με διάρκεια στο χρόνο. Ωστόσο, αν και δεν διαρκεί για πάντα, έχει επικρατήσει να ονομάζεται Μόνιμο Μακιγιάζ. Άλλωστε είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, γιατί με την πάροδο του χρόνου τα φυσικά μας χαρακτηριστικά αλλοιώνονται και το Μόνιμο Μακιγιάζ πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτά, όχι να παραμένει αναλλοίωτο.

Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια υπηρεσία Μόνιμου Μακιγιάζ θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο μέσος όρος διάρκειάς του κυμαίνεται από 1 έως 3 χρόνια. Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποιους από τους παράγοντες που το επηρεάζουν:

  1. Το σημείο της εφαρμογής. Για παράδειγμα, το Μόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα (eyeliner) έχει μεγαλύτερη διάρκεια από αυτό στα φρύδια.
  2. Η ποιότητα των χρωστικών που χρησιμοποιεί η τεχνίτρια.
  3. Ο τύπος δέρματος. Η εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ σε ένα λιπαρό δέρμα έχει μικρότερη διάρκεια απ’ ότι σε ένα ξηρό δέρμα.
  4. Ο μεταβολισμός και γενικά η υγεία της πελάτισσας. Συγκεκριμένες παθήσεις μπορεί να επηρεάσουν τη διάρκεια του Μόνιμου Μακιγιάζ.
  5. Ο τρόπος ζωής της πελάτισσας και ο χρόνος έκθεσής της στον ήλιο. Εάν π.χ. μια πελάτισσα κάνει εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ και ζει σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με πολύ ηλιοφάνεια τον χρόνο, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει λιγότερο από ότι σε μια πελάτισσα που ζει στην Αγγλία.
  6. Η φροντίδα του δέρματος μετά τη διαδικασία και το πόσο τυπικά ακολούθησε η πελάτισσα της οδηγίες που τις δόθηκαν μετά την υπηρεσία.
  7. Η ηλικία. Η ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γίνεται πιο αργά, οπότε το Μόνιμο Μακιγιάζ θα διαρκέσει περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, για καλύτερα αποτελέσματα και για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια συνίσταται να γίνεται μια επαναληπτική εφαρμογή μετά από 1 μήνα.

Εάν επιθυμείτε να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά και να είστε λαμπερές κάθε μέρα, όλη μέρα, η λύση είναι το Μόνιμο Μακιγιάζ!

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ΣΗΜΕΡΑ το ραντεβού σας με τη Δώρα Κυπριώτη, Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ  με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας.

Καλέστε στο 210 95 89 616!