Πληροφορίες προς τους πελάτες σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον COVID19

Προτεραιότητα του κέντρου Μόνιμου Μακιγιάζ “Dora Kyprioti” ήταν και είναι η ασφάλεια και η υγεία των πελατών  και των εργαζομένων της. Σήμερα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία του COVID-19 ακολουθούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας προκειμένου να νιώθουν και να αισθάνονται ασφαλείς οι πελάτες μας.

Η λειτουργία του κέντρου γίνεται σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας όπως αυτές κοινοποιούνται με τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Οι εργαζόμενοι του κέντρου “Dora Kyprioti” φροντίζουν ώστε να λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης, των πελατών και εργαζομένων, όπως αυτά προβλέπονται από τις αντίστοιχες σχετικές εγκυκλίους.
  2. Οι χώροι υπηρεσιών αερίζονται με φυσικό αερισμό, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
  3. Ο χρόνος ανάμεσα από τα ραντεβού είναι μισή ώρα ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
  4. Όλο το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα και επιβάλλεται να φορούν και οι πελάτες καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.
  5. Συστήνεται σε όλους να τηρούν τις οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών. Για τον λόγο αυτό, είναι τοποθετημένα στην είσοδο του κέντρου και σε κάθε αίθουσα υπηρεσιών και σε εμφανή σημεία υγρά αντισηπτικά για την συχνή αντισηψία των χεριών.
  6. Τηρούνται όλες οι συνήθεις εργασίες καθαρισμού από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ καθαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, με αλκοολούχο αντισηπτικό, οι επιφάνειες με συχνή χρήση, όπως πόμολα, χερούλια, βρύσες κ.ά. ή αντικείμενα συχνής χρήσης, όπως τηλέφωνα, πληκτρολόγια, ποντίκια Η/Υ, καρέκλες, κρεβάτια αισθητικής κ.ά. Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται πάντα με γάντια μιας χρήσης.

Οι παραπάνω οδηγίες τηρούνται αυστηρά από όλο το προσωπικό και τους πελάτες ενώ ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέες εξελίξεις ή οδηγίες όπου απαιτούνται.

 

Μαθαίνουμε με ασφάλεια, Μένουμε υγιείς, Βγαίνουμε νικητές!!