Δωρεάν Ιατρικό Τατουάζ Θηλής

Καρκίνος του μαστού

25η Οκτώβρη, μια μέρα αφιερωμένη στον Καρκίνο του Μαστού με σκοπό την πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και τη σωστή ενημέρωση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 24 & 25 Οκτωβρίου η Δώρα Κυπριώτη θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για Ιατρικό Τατουάζ Θηλής, σε όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού.

Η μέρα αυτή αποτελεί μια υπενθύμιση σε όλες μας ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον προσέχουμε. Η  αυτοεξέταση, η μαστογραφία και η κλινική εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό είναι ο μόνος τρόπος. Το ζητούμενο είναι μόmedical tattoo areolaνο η έγκαιρη διάγνωση.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη νεοπλασματική ασθένεια των γυναικών. Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες θα την εκδηλώσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Πάρα τη συχνότητά του, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, γι’ αυτό η ενημέρωση και η πρόληψη επιβάλλεται.

Η Δώρα Κυπριώτη βαθιά ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα και πιστεύοντας στον κοινωνικό ευεργετικό ρόλου του Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ έχει καθιερώσει την «Confidence Day» που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Την εβδομάδα αυτή κάθε χρόνο προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ επανασχηματίζοντας και  επαναχρωματίζοντας τη θηλή και τη θηλαία άλω, σε όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο και βγήκαν νικήτριες βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και βοηθώντας ενεργά στην ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθησή τους.

Μαζί με την κάθε μία ξεχωριστά θα φτιάξουν  τη δική τους «ιστορία δύναμης» για να δείξουν σε όλους ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!

Αν εσείς ή κάποια γνωστή σας χρειάζεται Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ Θηλής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109589616 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected], για να κλείσουμε ραντεβού.